Informatie voor deelnemers

Neem deel aan het jaarlijks publieksevenement op tweede pinksterdag

Op tweede pinksterdag, 21 mei 2018 vindt de elfde editie plaats van de Dag van het Kasteel. Die dag zetten kastelen en buitenplaatsen de poorten van het landgoed (en soms het huis) open om belangstellend publiek te ontvangen. Het is een dag voor jong en oud.

Eigenaren, beheerders en vrijwilligers vertellen bezoekers over de geschiedenis van het gebouw en over het leven op die plek. De Dag van het Kasteel toont de verscheidenheid van kastelen en buitenplaatsen in Nederland: van buitenplaats tot burcht, van borg tot ruïne, van spieker tot hofstede.

We hebben weer een prachtige campagne rondom het thema 2018 Verborgen Verhalen Verteld.  Met posters, sociale media templates en dit jaar ansichtkaarten om uit te delen. 

ansichtkaarten

Er zijn dit jaar drie pr-pakketten waaruit deelnemers kunnen kiezen. Voor meer informatie over deze pakketten, klik op de foto.  

Informatie voor de pers

Meedoen als vrijwilliger

Wilt u niet alleen als bezoeker de Dag van het Kasteel beleven, maar actief betrokken worden bij de organisatie hiervan? Wij zoeken vrijwilligers die ons willen helpen. U kunt uit diverse werkzaamheden kiezen. Dat varieert van overkoepelende organisatieondersteuning tot lokaal een handje toesteken op de dag zelf.